به گزارش اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، نصیر ملت با اشاره به استقبال بی نظیر هنرمندان صنایع دستی از جشنواره بین المللی صنایع دستی ایران که در اصفهان برگزار مي شود، اظهار کرد: این جشنواره در چند بخش پیش بینی شده است؛ یکی از این بخش ها نشان "همای زرین" است که در ۲۰ رشته صنایع دستی به ۲۰ اثر برتر و ۱۰ اثر خلاقانه به عنوان آثار برگزیده اهدا خواهد شد.
دبیر نخستین جشنواره بین المللی صنایع دستی ایران اعلام کرد: در این جشنواره همچنین برگزیدگان در ۵ بخش طراحی خلاقانه، طراحی فرش، طراحی پوشاک، بسته بندی و استارتاپ ها معرفی می شوند.
وی با بیان اینکه در این بخش از مسابقه هم هنرمندانی از سراسر کشور آثاری ارسال کرده اند، گفت: هنرمندان ایرانی ساکن خارج از کشور با کسب اطلاع از جشنواره اقدام به ارسال اثر کرده و استقبال زیادی از بخش های مسابقات جشنواره داشته اند.
ملت با اشاره به اینکه آثاری از کشورهای برزیل، افریقا، آرژانتین و شیلی به جشنواره ارسال شده است، اظهار کرد: در مجموع در همه بخش های مسابقه ای جشنواره ۲ هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
وی با اشاره به اینکه آثار رسیده در حال ارزیابی تخصصی از سوی هیئت انتخاب است، گفت: بعد از این مرحله داورانی از سراسر کشور اقدام به داوری آثار خواهند کرد.
دبیر نخستین جشنواره بینالمللی صنایع دستی ایران افزود: ارسال آثار به جشنواره از طریق سایت جشنواره صورت میگیرد.
وی بیان کرد: در بخش آثار برتر و خلاق، اصل اثر به صورت فیزیکی در مرحله دوم، مورد ارزیابی قرار میگیرد و یکی از شروط برای داوری آثار در این بخش، ارسال نسخه فیزیکی اثر به دبیرخانه است.
ملت افزود: در حال تدوین ساز و کاری از سوی جشنواره هستیم تا به آثار برتر در بخش مسابقه ها گواهينامه بین المللی مهارت از سوی سازمان فنی و حرفه ای اعطا شود.