علی اصغر شاطوری در گفت و گو با خبرنگار ايمنا ، اظهار کرد: پیرو انعقاد قرارداد با یکی از شرکتهای مشاور در حوزه ساخت و ساز در راستای راهنمایی و هدایت مالکان در بافت فرسوده، دفتر تسهیلگری و بازآفرینی شهری محله شاهد ایجاد شده است.
وی تاکید کرد: دفاتر تسهیلگری به عنوان حلقه واسط بین شهروندان ساکن در بافت و مجموعه مدیریت شهری است که باید مهارتها، دانش و تخصص لازم را برای برقراری ارتباط مؤثر و مستمر دارا باشند.
مدیر منطقه هفت شهرداری اصفهان با بیان اینکه ۱۶۰ هکتار از محدوده قانونی منطقه در بافت فرسوده است، افزود: ریزدانگی خانهها و عرض نامناسب معابر و گذرها در بافت فرسوده موجب بروز مشکل در امدادرسانی خودروهای آتش نشانی و اورژانس در مواقع بروز خطر و حادثه است که با نوسازی و بهسازی معابر از ایجاد حادثه جلوگیری و به توسعه شهری کمک میشود.
وی ادامه داد: بر اساس مصوبه دولت دفاتر تسهیلگری در حوزه کالبدی در سالهای اخیر راهاندازی شده تا بافتهای فرسوده احیا شود.
شاطوری دفاتر تسهیلگری را حلقه وصل ارتباط مردم و نهادهای خدماترسان دانست و افزود: دفاتر تسهیلگری باید از یک سو با بدنه اجتماعی کار کرده و آنها را به کار بگیرد و از سوی دیگر باید هماهنگی لازم با دستگاههای خدماترسان را برای انجام اقدامات انجام دهد.
وی با بیان اینکه ایجاد دفاتر تسهیلگری نوسازی گامی برای تحقق توسعه پایدار اجتماع محور و توسعه محلهای با تأکید بر ارزشهای بومی محلات شهری است، گفت: دفاتر تسهیلگری و نهاد توسعه محله به عنوان نهادی از ساختار نوسازی با رویکرد مشارکت اجتماعی است که میکوشد تا نوسازی مردمیرا در جامعه محلی نهادینه کرده است.