معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان از جذب اعتبارات دولتی برای اجرای پروژه های بازآفرینی خبر داد و گفت: ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته مصوب در چهارمین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار استان است.
وی با بیان اینکه ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته مصوب در چهارمین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار استان است، اظهار کرد: عقد تفاهمنامه فی مابین شهرداری، راه و شهرسازی استان و فرمانداری و ثبت مدارک و مستندات پروژههای مورد توافق در سامانه مدیریت قراردادهای شرکت بازآفرینی شهری (سام) جهت واریز اعتبارات تخصصی انجام و مبلغ ۳۳.۲۰۰ میلیون ریال به حساب شهرداری اصفهان واریز شده است.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: اجرایی سازی ماده ۱۶ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن (مصوب سال ۱۳۸۷) و ماده ۴۶ آئین نامه اجرایی آن (مصوب سال ۱۳۸۸) و بند ب ماده شش آئین نامه اجرایی برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار مصوب هیئت وزیران مورخ ۱۰ خرداد ۹۷ با موضوع "تخفیف هزینههای عوارض صدور پروانه و تراکم ساختمانی مجاز پروانههای صادره در بافت ناکارآمد شهری" انجام شده است.
وی به ارائه گزارشی از آمار پروانههای صادره و مبلغ تخفیفات اعمال شده در بافت فرسوده مناطق ۱۵ گانه شهرداری پرداخت و گفت: سال ۹۷، ۶۴۵ پروانه ساختمانی با مساحت ۱۲۰ هزار و ۵۷۸ مترمربع و زیربنای ۲۴۱ هزار و ۳۹۵ مترمربع و یک هزار و ۹۷۲ واحد مسکونی با مبلغ ۲۶ میلیارد و ۶۵۸ میلیون و ۲۷۲ هزار و ۱۷۰ ریال تخفیفات اعمال شده در بافت فرسوده شهری صادر شده است.
حسینینیا ادامه داد: سال ۹۸ تعداد ۷۳۶ پروانه ساختمانی، با مساحت ۱۴۵۲۳۲ مترمربع و زیربنای ۳۳۸۲۱۱، ۲۳۹۵ واحد، مبلغ ۳۵ میلیارد و ۵۹۳ میلیون و ۵۵۳ هزار و ۹۹۰ ریال و در شش ماهه سال جاری ۳۷۸ پروانه با مساحت ۷۸۳۹۷ مترمربع و زیربنای ۲۱۵۳۴۱، ۱۳۵۹ واحد مسکونی با مبلغ ۲۷ میلیارد و ۳۸۷ میلیون و ۸۲۳ هزار و ۷۲۴ ریال تخفیفات اعمال شده در بافت فرسوده شهری صادر شد.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع در بافت فرسوده شهری پنج هزار و ۱۹۹ پروانه با مساحت کل ۴۱۸ هزار و ۹۸۴ مترمربع و زیربنای کل ۹۴۹ هزار و ۹۸۳ و جمعاً هفت هزار و ۶۰ واحد مسکونی با مبلغ ۱۷۱ میلیارد و ۶۹ میلیون و ۸۱۰ هزار و ۸۰۰ ریال تخفیفات اعمال شده صادر شده است.